Almanlar Glowacki'yi kızarttı!

Trabzonsporlu oyuncular Adrian, Glowacki ve Brozek’in formasını giydiği Polonya, hazırlık maçında Almanya ile 2-2 berabere kaldı.Polonya'da oynanan maçta ilk 11'de başlayan oyunculardan Adrian 84 sahada kalırken, Glowacki 81. dakikada ikinci sarıdan gördü

Almanlar Glowacki'yi kızarttı!

Trabzonsporlu oyuncular Adrian, Glowacki ve Brozek’in formasını giydiği Polonya, hazırlık maçında Almanya ile 2-2 berabere kaldı.

Polonya'da oynanan maçta ilk 11'de başlayan oyunculardan Adrian 84 sahada kalırken, Glowacki 81. dakikada ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bir diğer oyuncu Pawel Brozek ise 79. dakikada Lewandowski'nin yerine oyuna dahil oldu.

Maçta Polonya'nın gollerini 55. dakikada Lewandowski ve 90. dakikada penaltıdan Błaszczykowski attı. Almanya'nın sayılarını ise  68. dakikada penaltıdan Kroos ve 90+4. dakikada Cacau kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler