'Allah Burak'tan Razı Olsun'

Trabzonspor'un efsane futbolcusu Hami Mandıralı, bordo-mavili takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz'a nasihat etti. Eski futbolcu Trabzonspor'un bütünüyle özel bir takım olduğunu belirterek, "Başka şehirli olup da Trabzonlu'dan çok Trabzonspor'u sevenler va

'Allah Burak'tan Razı Olsun'

Trabzonspor'un efsane futbolcusu Hami Mandıralı, bordo-mavili takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz'a nasihat etti.

 

Eski futbolcu Trabzonspor'un bütünüyle özel bir takım olduğunu belirterek, "Başka şehirli olup da Trabzonlu'dan çok Trabzonspor'u sevenler vardır.

 

Böyle bir camianın bir üyesi olacaksın ve bu tavırlar içinde olacaksın. Burak Yılmaz 32 gol atmıştır. Allah ondan razı olsun Trabzonspor yerli oyuncuların sayesinde bu duruma gelmiştir, hepsine şapka çıkartıyoruz. Ama Burak Yılmaz sahada vurdum duymaz davranamaz. Orduspor maçından sonra verdiği beyanat benim çok hoşuma gitmedi.

‘Fizik olarak bitmişim, yorulmuşum’ gibi ifadeler olmadı. Messi de yılda neredeyse 70 maç oynuyor. Gazozuna maç oynarken bile yırtıyor ortalığı hiç bir gün ben yoruldum bitmişim demiyor" dedi.



"BURAK SAĞLAM KARAKTERLİ BİR İNSAN"

"Bir insan yaptığı işe saygı duymuyorsa, ona ciddi yaklaşmıyorsa yarın o işi ona ihanet eder" diyen Hami, "Ondan sonra kafayı duvarlara vurursun. Bu taraftarın bakışı birden değişir. O zaman nerde olduğunu unutursun. Sana bu değeri veren camia için biraz daha koşmalısın. Attığı golleri bir kenara koyuyorum. Burak sezon başında 15 tane koşuyordu. 15 tane ofsayta düşüyordu.

 

Bunun üzerine 15 daha koşuyordu. Şimdi 2 tane koşmuyor. Ben olduğum dediğin an senin bittiğin andır. 32 golü Burak'a takım arkadaşları attırdı. Benim için önce Trabzonspor'un menfaatleri gelir oyuncuların değil. Trabzonspor başarılı olacak 5 tane gol atacak ondan sonra herkes keyfini yapacak. Burak Yılmaz'ı ben çok seviyorum. Karakterli sağlam bir arkadaşımız. Bu başka bir şey, ben bu eleştirilerimi onun daha iyi olması için yapıyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor