All Star Trabzon'da açıklanıyor

Bu yıl Trabzon'da düzenlenecek olan Beko All Star'da kadro giyecek oyuncular, 17 Ocak Salı günü açıklanacak.Trabzon'da bu yıl gerçekleştirilecek Beko All Star 2012'de forma giyecek oyuncular, 17 Ocak Salı günü Sheraton Otel'de düzenlenecek basın toplantıs

All Star Trabzon'da açıklanıyor

Bu yıl Trabzon'da düzenlenecek olan Beko All Star'da kadro giyecek oyuncular, 17 Ocak Salı günü açıklanacak.

Trabzon'da bu yıl gerçekleştirilecek Beko All Star 2012'de forma giyecek oyuncular, 17 Ocak Salı günü Sheraton Otel'de düzenlenecek basın toplantısı ile açıklanacak.

Her yıl düzenlenen Beko All Star 2012, bu yıl 22 Ocak Pazar günü Trabzon Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Bu dev organizasyonda yer alacak oyuncu kadroları ise basketbolseverler, antrenörler ve basın mensuplarının verdiği oylarla belirlendi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü'nün resmi internet sitesi www.tbl.org.tr adresinden yapılan oylamaya 

basketbolseverler, antrenörler ve basın mensupları katılırken, verilen oylarla belirlenen Beko All Star 2012 kadrosu 17 Ocak Salı günü saat 14:00'de İstanbul Sheraton Otel'de, Türkiye Basketbol Federasyonu yöneticileri, Beko All Star seçilen oyuncular, basketbol camiasından isimler ve çok sayıda davetlinin yer alacağı basın toplantısı ile açıklanacak.

Beko All Star 2012 organizasyonu kapsamında Smaç ve 3 Sayı yarışmalarında yer alacak oyuncuların da açıklanacağı basın toplantısında ayrıca organizasyon programı hakkında detaylı bilgiler de kamuoyu ile paylaşılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler