Alkışlar Trabzon için

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Pazar günü oynanacak olan Ofspor-1461 Trabzon mücadelesi öncesi iki takım yöneticileri de dostluk mesajı verirken, hak edenin kazanacağı bir maç olması temennisinde bulundular. 1461 Trabzon’da futbol şube sorumlusu Yavuz Şan

Alkışlar Trabzon için
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Pazar günü oynanacak olan Ofspor-1461 Trabzon mücadelesi öncesi iki takım yöneticileri de dostluk mesajı verirken, hak edenin kazanacağı bir maç olması temennisinde bulundular. 1461 Trabzon’da futbol şube sorumlusu Yavuz Şanver, Pazar günü Trabzon halkına zevkli bir mücadele izleteceklerini belirterek, “Küçük Trabzon derbisine tüm spor severleri bekliyoruz. Her iki takımda mücadeleyi üst düzeyde tutan bir futbol ortaya koyuyor. Bu anlamda zevkli bir mücadele olacak. Trabzon’dan ve Of’tan taraftarların bu karşılaşmaya ilgi göstermesini bekliyoruz” dedi.
 
Önemli olanın centilmenliğin olduğuna dikkat çeken Şanver, “Futbolun sahada kalması ve centilmenliğin konuşulacağı bir maç olmasını temenni ediyoruz. Bu maç öncesi Yaser, Ufuk, Abdulkadir ve Furkan sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynamayacaklar. Maçta tabiki kazanan taraf olmak istiyoruz. Kazanıp çıkışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. Ofspor asbaşkanı Yunus Hacıahmetoğlu da Trabzon derbisi öncesi dostluğun ön planda olmasını temenni ederek; “Hak edenin kazanacağı bir maç olsun” dedi.
 
Bordo-Mavili ekipte Asbaşkan Hacıahmetoğlu; “Bize yakışan, Trabzon futboluna yakışan bir 90 dakika olmasını temenni ediyoruz. İki Trabzon ekibinin mücadelesinde hak eden kazansın. Kazananın alkışlanacağı bir maç olacak. Neticede iki Trabzon ekibinin maçı olacak. Kendi açımızdan da kazanmamız gereken bir mücadele. 3 maçtır kazanamıyoruz. Moraller bozuk. Çıkışa geçmemiz gerekiyor. Kazanıp hem kötü gidişata dur demek hem de çıkışa geçmek istiyoruz. Taraftarları bu maçta memnun etmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor