Alkışlar Cardozo'ya

Yanal tarafından bir süre dinlendirilen ve Türkiye Kupası maçında yeniden ilk 11'e geri dönen Oscar Cardozo, profesyonelliği ile büyük takdir topladı. Her geçen dakika büyüyen skora rağmen oyundan hiç kopmayan ve egoistlik yapmadan arkadaşlarına da fırsat

Alkışlar Cardozo'ya
Yanal tarafından bir süre dinlendirilen ve Türkiye Kupası maçında yeniden ilk 11'e geri dönen Oscar Cardozo, profesyonelliği ile büyük takdir topladı.
 
Her geçen dakika büyüyen skora rağmen oyundan hiç kopmayan ve egoistlik yapmadan arkadaşlarına da fırsatlar hazırlayan Paraguaylı, bir kez daha teknik ekibin ve yönetimin alkışını aldı. Bordo-Mavili yöneticiler, “Cardozo çok iyi bir futbolcu olduğu kadar çok da karakterli bir yıldız. Her hareketiyle örnek oluyor. Onu alarak ne kadar iyi bir iş yaptığımızı her geçen gün bir kez daha anlıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor