Ali Tandoğan'a Trabzon forması

Bursa maçı için Bursa’ya giden Trabzonspor kafilesinde yer alan yöneticiler asbaşkan Hasan Yener başkan yardımcısı Necmettin Aytekin Yönetici Osman İlyas, Raif Akar Baş danışman Ali Kemal Denizci ve Bursa Trabzonlular derneği başkanı Orhan Aygün,  Antalyaspor maçında başına aldığı derbe sonucu hastaneye kaldıralan Bursasporlu futbolcu Ali Tandoğan’ı evinde ziyaret ettiler.

Ali Tandoğan'a Trabzon forması

Bursa maçı için Bursa’ya giden Trabzonspor kafilesinde yer alan yöneticiler asbaşkan Hasan Yener başkan yardımcısı Necmettin Aytekin Yönetici Osman İlyas, Raif Akar Baş danışman Ali Kemal Denizci ve Bursa Trabzonlular derneği başkanı Orhan Aygün,  Antalyaspor maçında başına aldığı derbe sonucu hastaneye kaldıralan Bursasporlu futbolcu Ali Tandoğan’ı evinde ziyaret ettiler. Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Ali Tandoğan’a çiçek vererek geçmiş olsun dedi. Aytekin "Her şeyden önce sağlık gelir inşallah kısa sürede sahalara dönersin. Bizler senin yaşadığın sakıtlıktan ötürü bir hayli üzüldük. Sana caimazı adına geçmiş olsun diyorum.Yarınki maçta bu vesileyle her iki takımada başarılar diliyorum" dedi.

Asbaşkan Hasan Yener ise 16 numaralı üzerinde Ali Tandoğan yazılı Trabzonspor forması hediye etti. Asbaşkan Yener, “Daha önce seni Trabzonspor’a almak istedik ama kısmet değilmiş. Şenol hocanında sana geçkmiş olsun dilekleri var.Bunu basında yazdı.Başkanımızda sana geçmiş olsun dileklerini iletmemezi istedi. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşur sahalara dönersin.

Dilerim kısa sürede sağlığına kavuşursun” dedi. Asbaşkan Yener’in nöroloji uzmanı olduğunu öğrenen Ali Tandoğan, asbaşkan’dan hastalığı ile ilgili bilgi aldı.

Trabzonspor yönetiminin yaptığı ziyaret nedeniyle oldukça duygulanan Ali Tandoğan duygularını ifade etmekle zorlandı. Bursasporlu Ali Tandoğan, Trabzonspor yönetiminin bu jesti karşısında  ziyaretten çok memnunluk duyduğunu belirterek, "Çok mutlu oldum. Bu anı ömrüm buyonca unutamam. Sizin ziyaretiniz benim için büyük moral ve jest oldu. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.Hayatımda en mutlu olduğum dakikalardan birini yaşıyorum. Benim iki kez Trabzonspor'a transferim gündeme geldi.Ancak olmadı. Ama şunu söyleyeyim. Sakatlığım boyunca forma giydiğim takımların sakladığım formlarını bulup düzeltiyordum. Trabzonspor formasını giymedim ama bunu da giymiş kadar oldum. Diğer formalarım gibi Trabzonspor formasını da giymiş gibi saklayacağım. Trabzonspor’a bu karşılaşmada başarılar diliyorum. Trabzonspor geçen yıl bizi şampiyon yaptı. Bu nedenle iki kez teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler