Ali Sürmen'e o iddiayı sorduk

Haber61/spor servisi14 şubat tarihinde yapılacak olan Trabzonspor Divan Başkanlığı seçimi öncesi ortalık toz duman... Nadir Saral ve Ali Sürmen'in aday olduğu seçimler öncesi yeni bir iddia ortaya atıldı. Eski başkanlardan Ahmet Celal Ataman'a 'abilik' ya

Ali Sürmen'e o iddiayı sorduk

Haber61/spor servisi

14 şubat tarihinde yapılacak olan Trabzonspor Divan Başkanlığı seçimi öncesi ortalık toz duman... Nadir Saral ve Ali Sürmen'in aday olduğu seçimler öncesi yeni bir iddia ortaya atıldı. Eski başkanlardan Ahmet Celal Ataman'a 'abilik' yapması ve onun önderliğinde tek aday çıkması yönünde ki bu söylentiler Ali Sürmen kesimini fena halde kızdırdı.

Konuyla ilgili Ali Sürmen şunları söyledi: 

Sayın büyüğümüz Trabzonspor eski başkanı sayın Ataman Trabzonspor'la ilgili çok eskiden beri fikir danıştığım ve fikirlerini önemsediğim bir ağabeyimdir. Onun Divan Başkanlığında birleşmemek, birleşmeyi kabul etmemek gibi bir şey söz konusu olmadı, olamaz. Zira kendisi bildiğim kadarıyla bu tür teklifleri geri çevirmiştir. Böyle bir dönemde Trabzonspor camiası için çok değerli olan ağabeyimizin isminin, bana karşı olan gruplar tarafından kullanılması üzüntü verici ve değerli ağabeyimin saygınlığına açıkça saldırıdır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor