Ali Şen: "Başkan emin ellerde!"

Futbolda şike soruşturmasında tutuklanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı, kulübün eski başkanı Ali Şen ziyaret etti. Ali Şen'in ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü. Şen çıkışta yaptığı açıklamada, Fenerbahçelileri sakin olmaya çağırdı. Şen, "Aziz Yıl

Ali Şen: "Başkan emin ellerde!"

Futbolda şike soruşturmasında tutuklanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı, kulübün eski başkanı Ali Şen ziyaret etti. Ali Şen'in ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü. Şen çıkışta yaptığı açıklamada, Fenerbahçelileri sakin olmaya çağırdı. Şen, "Aziz Yıldırım'ı ziyaret ettim. Kendisini gayet iyi ve moralli gördüm. Bunların gelip geçici olduğunu konuştuk. Cezaevi müdürü dail herkes inanılmaz yardımsever. Herkes elini uzatıyor. Bütün Fenerbahçelilerin şunu bilmesini istiyorum. Herkesin sakin olmasını istiyorum. Başkan emin ellerde. Sağlığı da iyi" dedi.

"BEN GÖREVİMİ DOLDURMUŞUM"

Ali Şen, "Taraftar isterse tekrar başkanlığa gelirsiniz" sorusuna, "Tekrar şunu söylüyorum. Herkes sakin olsun. 3 Temmuz'dan beri hiç beyanat vermedim. Konuşmadım. Fakat her Fenerbahçeli gibi içimizin cız ettiği ortadadır. Herkes elinden gelen görevlerini yapacaktır. Bu kulübe hizmet etmiş. Hayatı bu kulüpte geçmiş insanlar Fenerbahçe için her şeyi yapmalıdır. Bugün başkanı ziyaret ettiğimde şunu gördüm. Bütün Fenerbahçelilerin içi rahat etsin başkan sıhatli ve moralli. Ben görevimi doldurmuşum miyadım dolmuş. Yok öyle birşey. Fenerbahçe kulübünün başkanı ve yönetim kurulu üyeleri var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor