Ali Özbak Zokora cezasına ne dedi

Haber61 Trabzonspor’un Divan Başkanı Ali Özbak’a Zokora’nın 3 maç ceza alması ile ilgili düşüncelerini sordu.Divan Başkanı Ali Özbak’ın yorumu ise “Profesyonel Disiplin Kurulu Başkanı Fenerbahçe’nin Genel Kurul üyesiymiş. Bunu anlıyorum. Bu kurullarda gör

Ali Özbak Zokora cezasına ne dedi

Haber61 Trabzonspor’un Divan Başkanı Ali Özbak’a Zokora’nın 3 maç ceza alması ile ilgili düşüncelerini sordu.

Divan Başkanı Ali Özbak’ın yorumu ise “Profesyonel Disiplin Kurulu Başkanı Fenerbahçe’nin Genel Kurul üyesiymiş. Bunu anlıyorum. Bu kurullarda görev yapanların elbette ki sırtlarında bir spor kulübü gömleği vardır, var olacaktır da. Ama görev süresinde bu gömleği çıkarmaları gerekmektedir. Çıkarmadıkları takdirde, bugün yaşadığımızı, tekrardan yaşarız ki, bu şık olmaz, hep tartışılır olur ve en önemli olanı ise adaletli olmaz! Halbuki Profesyonel Disiplin Kurulu’nun en önemli görev ve sorumluluğu adalet dağıtmasıdır. Sanıyorum ki, bunlar eşitsizliği adalet sanıyorlar.

Nasıl mı?

Elmander, Alex kırmızı kart görüyorlar. Biri iki (Tahkim Kurulu bir maça indiriyor) diğeri bir maç.

Kasti kafa atan Engin’e 2 maç ceza.

Hakem yorumcuları tarafından Kırmızı kart görmesi gerekli, gereksizdir söyleyenler olmasına rağmen Zokora’ya 3 maç ceza. Bu adaletsizliğe el insaf diyor ve bu anlayışı kınıyorum” şeklinde oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor