Ali Adnan tam isabet!

Çaykur Rizespor’un yeni transferi Ali Adnan, teknik ekibin yüzünü güldürüyor. Beşiktaş ile önceki gün oynanan hazırlık maçında 90 dakika forma giyen Iraklı oyuncu, takımı adına gelecek için olumlu sinyaller verdi. Başarılı oyuncu, gerek son oynanan hazırl

Ali Adnan tam isabet!

Çaykur Rizespor’un yeni transferi Ali Adnan, teknik ekibin yüzünü güldürüyor. Beşiktaş ile önceki gün oynanan hazırlık maçında 90 dakika forma giyen Iraklı oyuncu, takımı adına gelecek için olumlu sinyaller verdi. Başarılı oyuncu, gerek son oynanan hazırlık maçında, gerekse de antrenmanlarda ortaya koyduğu futbolla takıma çabucak uyum sağlamış gibi görünüyor. Yapılan antrenmanlarda teknik direktör Rıza Çalımbay’ın adeta üzerine titrediği yıldız oyuncu, bu sezon takımın en önemli silahı olacak gibi görünüyor. Iraklı oyuncu, ortaya koyduğu çalışkan oyunla, nokta transfer olduğunu da herkese kanıtlamış durumda.

REKABET İÇİNDEYİZ
Rizespor'a güç katacağını söyleyen Ali Adnan, “İlk kez ülkemin dışına çıktım. Buna alışmaya çalışıyorum. İlk günden beri takım arkadaşlarım bana her konuda yardımcı oluyorlar. Buda bana artı bir motivasyon oldu. Rize'de ve Rizespor'da olduğum için çok mutluyum" dedi. Rizespor gibi büyük bir camiaya gelmiş olmanın sorumluluğunu çok iyi bildiğinin de altını çizen Iraklı oyuncu, “Bunun bilincindeyim. Geniş bir kadromuz var. Bu takımda formayı giymek kolay değil. Oğuzhan ile tatlı bir rekabet içindeyiz. Bu yüzden takım arkadaşlarım gibi bende çok çalışıyorum. Görev verildiği taktirde bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Rizespor ile birlikte benim futbol kariyerimde yeni bir dönem başladı. Sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor