Alex'ten Kuran-ı Kerim açıklaması

İslam’a ilgi duyduğunu daha önce de açıklayan Brezilyalı yıldız, twitter’a bir süredir okuduğu Kuran’ı bitirdiğini yazdı. Fenerbahçe’nin kaptanı Alex de Souza’nın, uzun süredir ilgi duyduğu Kuran’ı okuyup, bitirdiği ortaya çıktı. Bir süre önce ilgi duyduğ

Alex'ten Kuran-ı Kerim açıklaması

İslam’a ilgi duyduğunu daha önce de açıklayan Brezilyalı yıldız, twitter’a bir süredir okuduğu Kuran’ı bitirdiğini yazdı.

 

Fenerbahçe’nin kaptanı Alex de Souza’nın, uzun süredir ilgi duyduğu Kuran’ı okuyup, bitirdiği ortaya çıktı. Bir süre önce ilgi duyduğu İslam’ı öğrenmeye çalıştığını açıklayan Alex’e bir hayranı twitter üzerinden Kuran’ı okuyup, okumadığını sordu.

 

Alex, “Okudum” diyerek yanıt verirken, Brezilyalı futbolcunun, İslam dini ile ilgili genel bilgileri öğrendiği belirlendi. Tecrübeli futbolcu geçtiğimiz aylarda İslam dini ve emirlerine ilgi duyduğunu dile getirmişti.

 

Öte yandan Fenerbahçe yönetimi ile kısa süre içinde masaya oturmaya hazırlanan Alex yeni bir sözleşme isteyecek. Bir sezon daha sarı-lacivertli formayı giymek isteyen yıldız futbolcunun bu talebinin kabul edilmemesi halinde ayrılmak istediğini bildireceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor