Alex'i Başbakan Erdoğan uğurlayacak

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Alex De Souza cuma günü Brezilya'ya dönecek.TÜRKİYE'DE KAL TEKLİFİFanatik Fenerbahçeli olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü Alex'i arayarak "Büyük işler yaptın. Yıllarca Fenerbahçe için çok şey ifade ett

Alex'i Başbakan Erdoğan uğurlayacak

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Alex De Souza cuma günü Brezilya'ya dönecek.

TÜRKİYE'DE KAL TEKLİFİ
Fanatik Fenerbahçeli olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü Alex'i arayarak "Büyük işler yaptın. Yıllarca Fenerbahçe için çok şey ifade ettin ama madem bir karar alındı buna saygı duymak lazım. Fakat en azından Türkiye'de kal. İstediğin şartlarda Kasımpaşa'da oynabilirsin."
 
BAŞBAKAN'A TEŞEKKÜR
Bu sözler üzerine duygulanan Alex, Başbakan'a şu cevabı verdi: "Desteğiniz için teşekkür ederim fakat burada kalırsam her adımım takip edilir ve benim üzerimden F.Bahçe'ye zarar verilir. Ülkeme dönsem daha iyi olacak."
 
CUMA GÜNÜ UĞURLAMAYA GELECEK
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Cuma günü İstanbul'da olacak. Kendi programını tamamlayacak olan Erdoğan, Alex'in gidiş saatini öğrenip kendisini uğurlamayı planlıyor. Başbakan'ın Cuma günkü programında şu anda bir boşluk gözüküyor. Anormal bir gelişme olmadığı takdirde Erdoğan saat 22:00'de Havaalanında olacak ve Alex'i Brezilya'ya uğurlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor