Alex: o zaman TS'de gitmemeliydi

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılamamalarıyla ilgili kararın ardından açıklamalarda bulundu.Alex, kendi resmi internet sitesinden ''Skandal'' başlığıyla yaptığı açıklamada, UEFA'nın ve Türkiye Futbol Federasyon

Alex: o zaman TS'de gitmemeliydi

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılamamalarıyla ilgili kararın ardından açıklamalarda bulundu.

Alex, kendi resmi internet sitesinden ''Skandal'' başlığıyla yaptığı açıklamada, UEFA'nın ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) haklarında verdiği kararın kendilerini büyük bir şaşkınlığa uğrattığını ifade ederek, ''Buna göre Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak. Bana göre bu karar çok büyük bir skandal' şeklinde konuştu.

"SIFIR TOLERANS HERKESE UYGULANMALI"

 UEFA'nın sıfır tolerans prensibine katıldığını ancak bu kuralın herkese uygulanması gerektiğini belirten Brezilyalı futbolcu, ''Bize hiçbir şekilde tolerans gösterilmeyecek diyorlar ancak diğer taraftan Trabzonspor ve Beşiktaş Avrupa kupalarına katılabilecek. UEFA'nın prensipteki sıfır tolerans felsefesine katılıyorum ancak bu kuralın herkese uygulanması gerekiyor. Sonuçta sanık konumunda olan sadece Fenerbahçe değil, tüm Türk futbolu'' ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor