Alex Metris cezaevinde!

Şike soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilere sürpriz bir ziyaret yapıldı.Fenerbahçe Futbol Takımı kaptanı Alex de Souza, sarı lacivertli yönetim kurulu üyesi Ünal Uzun, yorumcu Rıdvan Dilmen ve t

Alex Metris cezaevinde!

Şike soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilere sürpriz bir ziyaret yapıldı.

Fenerbahçe Futbol Takımı kaptanı Alex de Souza, sarı lacivertli yönetim kurulu üyesi Ünal Uzun, yorumcu Rıdvan Dilmen ve tercüman Umut Köse Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

Alex ve beraberindekiler cezaevinde bulunan F.Bahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Altyapı koordinatörü Cemil Turan ve Mali İşler Müdürü Tamer Yelkovan'ı da ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor