Alemdaroğlu: Önemli bir galibiyet

1461 Trabzon Antrenörü Ayhan Alemdaroğlu, Mersin İdman Yurdu'nu mağlup ettikleri maçla ilgili, "Zor bir deplasmanda önemli bir galibiyet aldık" dedi.Alemdaroğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Mersin İdman Yurdu karşısında zorlu bir sınav

Alemdaroğlu: Önemli bir galibiyet

1461 Trabzon Antrenörü Ayhan Alemdaroğlu, Mersin İdman Yurdu'nu mağlup ettikleri maçla ilgili, "Zor bir deplasmanda önemli bir galibiyet aldık" dedi.

Alemdaroğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Mersin İdman Yurdu karşısında zorlu bir sınav verdiklerini ve başarıyla geçtiklerini ifade etti.

Ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirten Alemdaroğlu, "Maça iyi hazırlandık. Mutlak kazanma düşüncesiyle çıktığımız maçı galibiyetle sonuçlandırdık. Oyuncularımız maç öncesi kazanacaklarına dair bir söz verdiler. Bu sözlerini yerine getirerek bizleri mutlu ettiler, teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler