"Albayrak'ı ilan verenler ibra etmedi"

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Nuri Albayrak yönetiminin ibra edilmesini organize ettiği şeklinde suçlanan  Faruk Özak’ın bu tür bir olayın içinde olmadğını söyledi. Hacısalihoğlu "Sn Özak, Nuri Albayrak yönetimine karşıydı ama böyle

"Albayrak'ı ilan verenler ibra etmedi"

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Nuri Albayrak yönetiminin ibra edilmesini organize ettiği şeklinde suçlanan  Faruk Özak’ın bu tür bir olayın içinde olmadğını söyledi. Hacısalihoğlu "Sn Özak, Nuri Albayrak yönetimine karşıydı ama böyle bir organizenininde içinde olmadı" dedi.

Hacısalihoğlu, Nuri Albayrak yönetiminin ibra edilmemesinin arkasında Özak olmadığını vurgulayarak ” Bakın eski bakan Sn Faruk Özak dönemin başkanı Nuri Albayrak yönetiminin icraatlarına ve yönetim biçimine karşıydı ama ibra edilmemesi için hiçbir çalışma yapmadı.  Sn Özak konum olarak böyle bir işin içinde olmaz. Bugün niye Özak bu konuda suçlanıyor bilmiyorum. Kongrede Sn Albayrak yönetimini ibra etmeyenler de açıkca belli. Hatırlarsanız kongre öncesi gazetelere Sn Albayrak yönetimini ibra etmeyeceğiz diye 50 kişiye yakın bir grup  ilan verilmişti. İsimlerde orda açık yazıyor zaten. Nuri bey yönetiminin ibra edilmemesinde ikinci olay da hesaplardan rahatsızlık duyan diğer bir kesim." dedi.

Hacısalihoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

"İbra edilmemesinde 3. olay da Kongre başladıktan sonra Nuri Albayrak yönetimi  kongreyi  ileri bir tarihe erteledi. Bu olaya kızanlar da Sn Albayrak yönetiminin ibra edilmemesi yönünde oy kullandı. Sn Özak bu olayların hiç birinin içinde yer almadı. Kaldıki bizlerde yeni seçilen yönetim için yapılan oylamaya katılmadık. Bakın Albayak yönetimini ibra etmeyenler kongrenin 10 da biri kadardı. Eğer Nuri Albayrak yönetimine karşı olanlar gelip oy verseler ibra edilmemesi için kullanılan oy çok daha fazla olurdu. Keşke bir öyle bir olay olmasaydı.Keşke bunlar Trabzonspor’un başına gelmmeseydi. İbra edilmeme olayı Faruk beyle ilgili değildir, Sn Özak’ın benim bildiğim kadarıyla bu olayda dahli yoktur"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler