Albayrak Nicolas'ı Rize'ye önerdi

Felipe Melo'nun kardeşi Nicolas'a kulüp bulmak için çabalayan Abdurrahim Albayrak, son olarak Rizespor'un kapısını çaldı. Felipe Melo'nun kardeşini alması için ilk olarak Göztepe ile görüşen Albayrak, önceki gün de Rizespor'a teklif yaptı.Galatasaray, tra

Albayrak Nicolas'ı Rize'ye önerdi

Felipe Melo'nun kardeşi Nicolas'a kulüp bulmak için çabalayan Abdurrahim Albayrak, son olarak Rizespor'un kapısını çaldı.

 

Felipe Melo'nun kardeşini alması için ilk olarak Göztepe ile görüşen Albayrak, önceki gün de Rizespor'a teklif yaptı.

Galatasaray, transfer döneminde verdiği sözü tutmak için Felipe Melo'nun kardeşi Nicolas'a kulüp arıyor. Yönetici Abdürrahim Albayrak, "Kardeşimin Türkiye'de benimle olmasını istiyorum. Lütfen beni kırmayın. Parası hiç önemli değil" diyen Felipe Melo'nun gönlünü hoş tutabilmek amacıyla şu günlerde harıl harıl 22 yaşındaki Brezilyalı'ya takım bulmaya uğraşıyor.

Ağabeyi Felipe Melo G.Saray'da 2.9 milyon Euro'ya oynarken, kardeşi Nicolas'ın sadece 100 bin Euro'ya oynamaya hazır olduğu öğrenildi. Daha önce Göztepe ile görüşen Abdürrahim Albayrak, İzmir ekibinin 3 ile sınırlı olan yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle Rizespor ile temasa geçti.

Top Rize'nin hocasında

Önceki gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın teyzesi Meliha Er'in Rize'deki cenazesine katılan Albayrak, akşam kardeş Melo transferi için Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan ile bir araya geldi. Maliyeti sıfıra yakın olan ve ön liberoda oynayan Nicolas Melo için Metin Kalkavan, Albayrak'a "Hocamız ile görüşüp cevabımızı vereceğiz" dedi.

Nicolas, kendisine kulüp bulunmasını beklerken, Galatasaray'ın dün yaptığı antrenmanı tribünden izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor