Alanzinho'nun dövmeleri dikkat çekiyor

 Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho'nun anlamlı dövmeleri dikkat çekiyor. Yıldız oyuncu son yaptırdığı dövmesini ise hayranlarıyla paylaştı.  Trabzonspor'un Norveç'te 2008 sezonunun sona ermesiyle birlikte kadrosuna kattığı ve 4 yılı aşkın bir s

Alanzinho'nun dövmeleri dikkat çekiyor

 

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho'nun anlamlı dövmeleri dikkat çekiyor. Yıldız oyuncu son yaptırdığı dövmesini ise hayranlarıyla paylaştı. 
 
Trabzonspor'un Norveç'te 2008 sezonunun sona ermesiyle birlikte kadrosuna kattığı ve 4 yılı aşkın bir süredir Trabzon'da bulunan oyuncu yaşam tarzı ve sempatik hareketleriyle bordo-mavili taraftarlara kendini sevdirmesini bildi. Takım başarılı olsun veya olmasın Alanzinho Trabzonspor taraftarı için hep sevilen bir isim olarak kaldı. Oflu Ali olarak lakap alan Alanzinho, takım içinde de sevilen isimlerin başında geliyor.
 
Alanzinho'nun vücudunun çeşitli bölgelerine yaptırdığı dövmeler ise dikkat çekiyor. Daha çok inancıyla ilgili dövmeleri vücudunun çeşitli bölgelerine yaptıran Brezilyalı oyuncu son olarak yaptırdığı dövmesini hayranlarıyla paylaştı. Oyuncunun sağ kolunda "Tanrı'nın Kuzusu" anlamına gelen Latince Agnus Dei yazıyor. Sol kolunun içinde bulunan yıldız futbola başladığı kulüp olan Flamengo'nun şampiyonluk sayısı olan 5'i ifade ederken, (Kulüp 2009'da bir şampiyonluk daha kazandı) sağ bileğinde haç ve Jesus Christ yazısı yer alıyor. Sırtında İngilizce GOD yazarken, sol kolunda Japonca "Ailem benim her şeyim" ve sağ bacağında da çekiç balığı dövmesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor