Alanzinho'nun aşkı bitti!

Trabzonspor’un brezilyalısı Alanzinho’nun beraber olduğu sevgilisi Lisa-Marie Woods ile olan ilişkisi bitti. Norveç Bayan Milli Takımında forma giyen Woods ile Alanzinho’nun romantizmi sona erdi. ARADAKİ MESAFE SORUN OLDUGeçtiğimiz aylarda Trabzon’a geler

Alanzinho'nun aşkı bitti!

Trabzonspor’un brezilyalısı Alanzinho’nun beraber olduğu sevgilisi Lisa-Marie Woods ile olan ilişkisi bitti.

 

Norveç Bayan Milli Takımında forma giyen Woods ile Alanzinho’nun romantizmi sona erdi.

 

ARADAKİ MESAFE SORUN OLDU

Geçtiğimiz aylarda Trabzon’a gelerek Alanzinho ile birlikte olma şansı bulan Woods ilişkilerinin bittiğini ama arkadaş olarak görüşmeye devam edeceklerini söyledi. Woods, “Alanzinho beni hareketleriyle çok şaşırtıyordu. Ancak birkaç ay onunla çok iyi bir zaman geçirdim. Onu gerçekten sevmiştim. Ama artık bitti ve daha fazla devam edemeyeceğiz” dedi.

 

İlişkilerinin bitmesinde Alanzinho’nun Türkiye’de olmasının büyük etkeni olduğunu söyleyen Woods, “Arada uzun mesafenin olması problemli oldu. A biz hala iyi arkadaşız” diye konuştu.

 

Futbolcu olan Woods, geçen yıl yılın oyuncusu seçilmiş ve Almanya'daki Dünya Kupası finallerinde kendini önemli bir oyuncu olarak kabul ettirmişti.

 

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor