Alanzinho'dan şaka gibi açıklama

Trabzonspor’un Brezilyalı yıldızı Alanzinho, şaka gibi bir açıklama yaptı: Herkes ‘En iyi Messi’ diyor ama bence Henrique. O çok yetenekliTrabzonspor’da artık eskisi kadar forma şansı bulamayan Alanzinho, birçok konuda ilginç açıklamalar yaptı. Ancak Brez

Alanzinho'dan şaka gibi açıklama

Trabzonspor’un Brezilyalı yıldızı Alanzinho, şaka gibi bir açıklama yaptı: Herkes ‘En iyi Messi’ diyor ama bence Henrique. O çok yetenekli

Trabzonspor’da artık eskisi kadar forma şansı bulamayan Alanzinho, birçok konuda ilginç açıklamalar yaptı. Ancak Brezilyalı yıldızın en çarpıcı demeci, kuşkusuz vatandaşı Paulo Henrique ile ilgili olanıydı. Bordo-Mavili ekipte, kendisi gibi gönderilecekler listesinde yer alan Brezilyalı golcüyü öve öve bitiremeyen Alanzinho, daha da ötesi, takım arkadaşını birçok futbol otoritesi tarafından ‘dünyanın en iyisi’ olarak gösterilen Barcelona’nın Arjantinli starı Messi ile kıyasladı. ‘Oflu Ali’ lakaplı oyuncu, “Herkes ‘En iyi futbolcu Messi’ diyor. Ancak ben bu görüşlere katılmıyorum. Bence Henrique daha iyi... O yetenekli bir futbolcu. Onunla kardeş gibiyiz” şeklinde konuştu.
 
‘ÇAKIR’I HİÇ SEVMEM’
 
Türkiye’deki en iyi golcünün, G.Saray forması giyen eski takım arkadaşı Burak Yılmaz olduğunu da ifade eden Alazniho, “Burak Avrupa çapında bir golcüydü” yorumunu yaptı. Brezilyalı futbolcu Urfa’da, Fenerbahçe’yi yenip kupa kazandıkları maçı da hayatı boyunca unutamadığını söyleyerek, “Benim en mutlu olduğum maç o maçtı” dedi. Alanzinho en sevmediğini hakemi de açıkladı ve “Cüneyt Çakır’ı sevmiyorum. Collina ise harika bir hakemdi” ifadelerini kullandı.
 
ALANZİNHO’DAN İNCİLER
 
*Türkiye’de en iyi kaleciler, Tolga Zengin ve Onur Kıvrak.
 
*Zokora’nın sesi berbattır. Ama Colman’ın sesi mükemmel ve çok da iyi gitar çalar.*
 
Gördüğüm en çalışkan oyuncu Umut Bulut’tu... En tembeli ise Jaja; her idmanda şikayet ederdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler