Alanzinho'dan Elclasico yorumu

İspanya'da gözler bir kez daha El Clasico'ya çevrildi. Ezeli rakipler Real Madrid ile Barcelona, Kral Kupası Çeyrek Finali ilk maçında, Santiago Bernabeu'da karşı karşıya gelecek.Trabzonspor'un sambacısı Alanzinho resmi twitter hesabından bu akşam oynanac

Alanzinho'dan Elclasico yorumu

İspanya'da gözler bir kez daha El Clasico'ya çevrildi. Ezeli rakipler Real Madrid ile Barcelona, Kral Kupası Çeyrek Finali ilk maçında, Santiago Bernabeu'da karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor'un sambacısı Alanzinho resmi twitter hesabından bu akşam oynanacak olan maç ile ilgili görüşlerini açıkladı. Alan, maçın sonucunu çok merak ettiğini belirtirken galip gelecek olan takımın Barcelona olacağını söyledi.

İşte o tweet: "Barcelona'nın nasıl oynayacağını çok merak ediyorum. Bence bu gece Elclasico'yu Barca kazanır diye düşünüyorum. Messi ve Ronaldo'nun nasıl performans göstereceklerini de ayrıca merak ediyorum. Bence sonuç Real Madrid 0-3 Barcelona olur"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor