Alanzinho'dan Burak'a övgü!

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, takım arkadaşı Burak Yılmaz'ın karşısında oynayan defans oyuncularının çok şanssız olduğunu söyledi.Spor Toto Süper Lig'deki çıkışını Samsunspor maçıyla da sürdüren Brezilyalı oyuncu hem ofansif hem de defansi

Alanzinho'dan Burak'a övgü!

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, takım arkadaşı Burak Yılmaz'ın karşısında oynayan defans oyuncularının çok şanssız olduğunu söyledi.
Spor Toto Süper Lig'deki çıkışını Samsunspor maçıyla da sürdüren Brezilyalı oyuncu hem ofansif hem de defansif yönüyle takıma olumlu katkı sağlıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in beğenisini kazanan Alanzinho, performansıyla gelecek haftalarda ilk 11'in en güçlü adayları arasında yer aldı.
Samsunspor karşısında tüm ekibin çok iyi oynadığını belirten Alanzinho, "Olumsuz hava şartlarına rağmen taraftarımız, bizi maç boyunca destekleyerek büyük bir katkı sağladı. Takım olarak biz de bunun karşılığını verdiğimizi düşünüyorum. Ekip olarak çok iyi bir maç çıkardık. Kazandık ve çok mutlu olduk. Bu performansımızı Karabükspor karşısında da üstüne koyarak sürdürmeliyiz" dedi. 
Burak Yılmaz'ın çok özel bir oyuncu olduğunu belirten Alanzinho, "Burak Yılmaz çok özel ve çok önemli bir oyuncu. Onun karşısında oynayan defans oyuncusu bana göre çok şanssız. Attığı goller bizi çok rahatlatıyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor