Alanzinho yeniden doğacak

 Yeni sezonda hücuma dönük, ayağında top tutan ve pas üstünlüğünü rakibe karşı elinde bulunduran bir Trabzonspor yaratmayı hedefleyen Bordo-Mavililer’de, Şenol Güneş’in istediği oyun düzeninde Alanzinho büyük önem taşıyor. Brezilyalı futbolcuya, her antre

Alanzinho yeniden doğacak

 

Yeni sezonda hücuma dönük, ayağında top tutan ve pas üstünlüğünü rakibe karşı elinde bulunduran bir Trabzonspor yaratmayı hedefleyen Bordo-Mavililer’de, Şenol Güneş’in istediği oyun düzeninde Alanzinho büyük önem taşıyor. Brezilyalı futbolcuya, her antrenmanda özel görevler veren tecrübeli çalıştırıcı, dün de bunlara bir yenisini ekledi. Çift kale maç sırasında, Alanzinho’yu iki takımın ortak futbolcusu olarak oynatan Güneş, Brezilyalı oyuncuyu, hangi takım hücuma kalkarsa, o takımda oynattı.

Sadece hücum organizasyonlarında denediği futbolcuya, yeni sezonda özel görevler yüklemeyi planlayan Şenol Güneş’in, 29 yaşındaki öğrencisini, takımın atacağı gollerin başlangıç noktası olarak gördüğü, orta sahada olduğu gibi, Alanzinho’nun rakip kalelerde skor üretmek için, zaman zaman ikinci forvet görevine soyunacağı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler