Alanzinho Şakar'la nasıl anlaştı?

Kendisine teklif edilen 850 bin euroya hiç talepte bulunmadan bir günde kabul eden Brezilyalı futbolcu Asbaşkan Nevzat Şakar ile el sıkıştı.Trabzonspor'un yeniden iki yıllık sözleşme imzaladığı Alanzinho ile yapılan pazarlığın bir günde bittiği ortaya çık

Alanzinho Şakar'la nasıl anlaştı?

Kendisine teklif edilen 850 bin euroya hiç talepte bulunmadan bir günde kabul eden Brezilyalı futbolcu Asbaşkan Nevzat Şakar ile el sıkıştı.

Trabzonspor'un yeniden iki yıllık sözleşme imzaladığı Alanzinho ile yapılan pazarlığın bir günde bittiği ortaya çıktı.

Son Sivasspor maçında attığı kritik golle bir kez daha dikkat çeken ve taraftarın kalbine giren Alanzinho, iç transfer görüşmelerini yapan Asbaşkan Nevzat Şakar ile şip şak anlaşmış.

Bir Şota bir Arçil gibi olmayı isterim
Herhangi bir rakam telaffuz etmeyen Alanzinho kendisine teklif edilen 850 bin euroyu kabul ederken, asbaşkan Şakar ile de el sıkıştı ve tekrar bordo mavili takımla sözleşme yeniledi. Senede 850 bin euro alacak Alanzinho, "Mutlu olduğum bir yerdeyim. Burada devam etmek benim için memnuniyet vericiydi. Bunun için sözleşmemi uzattım. Bir Şota bir Arçil gibi efsane isim olarak bu kulüpte adımın anılmasını bir gün isterim" dedi. Bu sezon transfer edilen yabancı isimlere yapılan eleştirileri de değerlendiren Alanzinho şunları söyledi:

Kaliteli oldukları için geldiler
"Ben de ilk geldiğimde benzer şeyler yaşamıştım. Yabancı bir oyuncunun farklı ülkedeki futbol ortamına, kulübe alışması yeni takımdaki oyun sistemine alışması kolay olmuyor. Bu arkadaşlarımıza elimizden geldiğince en iyisiyle yardımcı olmaya çalışıyoruz. Buraya geldilerse kaliteli oldukları için geldiler. Biz de yardım etmekle mükellefiz. Gerek vatandaşıma gerek diğerlerine yol göstermeye, rehberlik etmeye çalışıyorum. Elimden geldiğince daha kolay uyum sağlamaları için yabancı oyunculara yardımcı oluyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler