Alanzinho kararsızlığı

Trabzonspor'da orta saha bölgesindeki yığılmanın ardından adı kiralık gönderilecek futbolcular arasında geçen Brezilyalı Alanzinho'nun son maçlarda gösterdiği performans Şenol Güneş'i kararsızlığa itti.Özellikle bitirici vuruşlarıyla takımına 3 gol kazand

Alanzinho kararsızlığı

Trabzonspor'da orta saha bölgesindeki yığılmanın ardından adı kiralık gönderilecek futbolcular arasında geçen Brezilyalı Alanzinho'nun son maçlarda gösterdiği performans Şenol Güneş'i kararsızlığa itti.

Özellikle bitirici vuruşlarıyla takımına 3 gol kazandıran Alanzinho'nun takım için iyi bir alternatif olarak kalması gerektiğine inanan Güneş'in, yabancı forvet ve stoper transferi sonrasında kiralamayı düşündüğü futbolcuların listesini yeniden gözden geçireceği öğrenildi.

Yabancı oyuncularda Cech'in kiralık veya satılık olarak gitmesi neredeyse kesinleşirken bu futbolcunun yanına eklenecek ikinci isim için de Videoton maçları sonrasının bekleneceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor