"Alanzinho güzel gol attı"

"Trabzonspor lig genelinde bakınca en çok şut çeken takım. Şut ayakları çok iyi kaleyi gördükleri yerden vuruyorlar. İlk yarıda çok vurdalar ve karşıladık. Golü izmedim ama uzanamayacığım bir yere gitti. Top genelde rakipteydi ama bizimde 80'den sonra Iss

"Alanzinho güzel gol attı"

"Trabzonspor lig genelinde bakınca en çok şut çeken takım. Şut ayakları çok iyi kaleyi gördükleri yerden vuruyorlar. İlk yarıda çok vurdalar ve karşıladık. Golü izmedim ama uzanamayacığım bir yere gitti. Top genelde rakipteydi ama bizimde 80'den sonra Issac ve bir de panaltı pozisyonumuz var. Bizde maçı koparabilirdik ama Alanzinho güzel bir gol attı.."

"Biz, üst sıraları hedefleyen bir takımız iyi futbol oynayan, oyunu çirkinleştirmeyen ve hep kazanmak için oynayan bir takımız. Rakibimizin hangi pozisyonda olduğu ve kaç puanda olduğu bizim için önemli değil. Biz iyi oynarak kazanmak için oynuyoruz..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler