Alanzinho göz dolduruyor

Vittek ve Henrique'nin sakatlığı sebebiyle sıkıntıya giren Trabzonspor teknik kadrosuna Brezilyalı yıldızdan destek geldi! Sambacı, idmanlardaki performansıyla büyülüyor.Sezon başında hayli geniş bir kadro kurmasına rağmen Vittek ve Henrique’nin sakatlığı

Alanzinho göz dolduruyor

Vittek ve Henrique'nin sakatlığı sebebiyle sıkıntıya giren Trabzonspor teknik kadrosuna Brezilyalı yıldızdan destek geldi! Sambacı, idmanlardaki performansıyla büyülüyor.

Sezon başında hayli geniş bir kadro kurmasına rağmen Vittek ve Henrique’nin sakatlığı, Burak’ın Şampiyonlar Ligi’ni kapsayan cezası ve Pawel Brozek’in formsuzluğu sebebiyle zaman zaman sıkıntılar yaşayan Trabzonspor’da sürpriz isimler devreye girdi.Bu oyuncuların başında ise Alanzinho geliyor.

Özellikle geçtiğimiz sezon yaptığı işlerle takıma büyük katkı sağlayan Sambacı, antrenmanların yıldızı durumunda. Hırslı ve istekli oyunuyla hocalarını mest eden sempatik futbolcu, hücum bölgesi için adeta ‘sürpriz’ yaptı. Şenol Güneş’in Henrique’nin yokluğunda ilk 11’e alabileceği Alanzinho’dan serbest adam olarak faydalanmayı planladığı dile getirilirken, Sambacı da bu şekilde bile olsa as kadroya girecek olmanın mutluluğunu yaşıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor