Alanzinho geri döndü

Doğum gününe 2 saat 15 dakika kala Manisaspor'a 86 dakikada attığı hayati golle takımına hem 3 puanı hem de liderliği tekrar geri getiren Alanzinho'nun geri dönüşü muhteşem oldu.Brezilyalı oyuncu, attığı golün kendilerini çok önemli bir zafere taşıdığını

Alanzinho geri döndü

Doğum gününe 2 saat 15 dakika kala Manisaspor'a 86 dakikada attığı hayati golle takımına hem 3 puanı hem de liderliği tekrar geri getiren Alanzinho'nun geri dönüşü muhteşem oldu.

Brezilyalı oyuncu, attığı golün kendilerini çok önemli bir zafere taşıdığını söyledi.

Son zamanlarda performansında yaşanan düşüş nedeniyle çoğu maçta yedek olarak soyunan Alanzinho, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Manisa spor maçıyla sahalara muhteşem bir dönüş yaptı. Doğum gününe saatler kala muhteşem bir gol atarak hem takımına 3 puanı hem de liderliği getiren Alanzinho teknik direktör Şenol Güneş'te mahcup etmedi. Hem attığı muhteşem gol hem de doğum günü olması nedeniyle tebrikleri kabul eden Brezilyalı oyuncunun sahalara dönüşü de muhteşem oldu.

Bu sezon 17 maçta forma giyebilen ancak 9 maçta ilk 11'de sahaya çıkabilen Brezilyalı oyuncu, Manisa spor maçının ikinci yarısında gösterdiği performans ile takımını zafere taşıdı. Bu sezon sadece 1 gole imza atabilen oyuncu 127 gündür de lig maçlarında gol atma başarası gösterememişti. Lig maçlarındaki suskunluğunu ligin ilk yarısında mağlup oldukları Manisa spor karşısında bozan oyuncu, zorlu maçta gösterdiği performans ile yeniden kendine ilk 11'in yolunun açılmasını bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler