Alanzinho: “Bambaşka bir duygu!”

Sezonun ikinci yarısında oyuna sonradan girdiği Manisaspor ve son olarak da Gençlerbirliği karşısında attığı gollerle üç puanı getiren isim olan Alanzinho, şampiyonluk yarışını sezon sonuna kadar sürdürmekte kararlı olduklarını belirtti. Alanzinho, Gençle

Alanzinho: “Bambaşka bir duygu!”

Sezonun ikinci yarısında oyuna sonradan girdiği Manisaspor ve son olarak da Gençlerbirliği karşısında attığı gollerle üç puanı getiren isim olan Alanzinho, şampiyonluk yarışını sezon sonuna kadar sürdürmekte kararlı olduklarını belirtti.

 

Alanzinho, Gençlerbirliği maçında attığı golün çok anlamlı olduğunu söyleyerek, "Karşılaşmanın ikinci yarısında çok iyi mücadele ettik ama istediğimiz golü bir türlü atamamıştık. Kaleyi karşıma aldığım anda içimden vurmak geldi ve golü hissederek vurdum.

Golü attığım andaki yaşadığım mutluluk tarif edilemez. Hele de bu golün şampiyonluk yolunda ne kadar önemli olduğunu bilmek bambaşka bir duygu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor