Alanzinho açıklamalarda bulundu

Trabzonspor'un Brezilyalı yıldızı Alanzinho açıklamalarda bulundu. Alanzinho, "Bu tür maçlarda 10-0 bile olsa ikinci maçta ne olacağını bilemezsiniz, çünkü futbol böyle bir oyun. Ama 4-2 olması bizim için bir avantaj, baktığınızda iki gol fazlamız var. Um

Alanzinho açıklamalarda bulundu

Trabzonspor'un Brezilyalı yıldızı Alanzinho açıklamalarda bulundu. Alanzinho, "Bu tür maçlarda 10-0 bile olsa ikinci maçta ne olacağını bilemezsiniz, çünkü futbol böyle bir oyun. Ama 4-2 olması bizim için bir avantaj, baktığınızda iki gol fazlamız var. Umarım oradaki maçta en az beraberlikle turu atlayarak geliriz."dedi.

BİZ TRABZONSPOR’UZ
 
Alanzinho, "Kendi adıma konuşmam gerekirse başından şuana kadar bütün çalışmalarda antrenmanlarda bulundum. Bütün arkadaşlarımız çok iyi bir çalışma dönemi geçirdi bu maça kadar. BU maçla beraber de bir moral elde ettik. Çünkü iyi bir skor aldık. Amacımız takım olarak kendi adıma da söylüyorum UEFA’da gruplara kalabilmek. Ligde de alınabilecek kupa ve gidilebilecek neresi varsa oraya gidebilmek. Çünkü biz Trabzonspor’uz, her zaman büyük hedeflerin takımıyız."şeklinde konuştu.
 
YABANCI SINIRLAMASI
 
Yabancı sınırlamasını kendisini ilgilendirmediğini ifade eden Alanzinho, "Bu tür durumlar beni çok ilgilendirmiyor. Ben Trabzonspor’un kontratlı oyuncusuyum. Benim yapmam gereken elimden gelenin en iyisini yapıp takımda kendime yer bulmak. Buna da hocamız karar verecek. Kuralla ilgili ben çok kafama takmıyorum."dedi
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor