Alanyaspor Giresunspor'u devirdi

PTT 1. Lig'de ilk yarının son maçında Alanyaspor, evinde Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Alanya Oba Stadı'nda oynanan mücadeleyi Akdeniz ekibi 2-0'lık skorla kazandı. Üst sıraları yakından ilgilendiren ve büyük bir mücadeleye sahne olan maçta Alanyas

Alanyaspor Giresunspor'u devirdi

PTT 1. Lig'de ilk yarının son maçında Alanyaspor, evinde Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Alanya Oba Stadı'nda oynanan mücadeleyi Akdeniz ekibi 2-0'lık skorla kazandı.

Üst sıraları yakından ilgilendiren ve büyük bir mücadeleye sahne olan maçta Alanyaspor'a üstünlüğü getiren gol, 84. dakikada oyuna giren Serdar Özkan ile 85. dakikada geldi. 90+3. dakikada sahneye çıkan Ayite de, maçın skorunu belirledi: 2-0!

Bu skorun ardından 4 maç sonra kazanan Alanyaspor puanını 26 yaptı ve 7. sıraya yükseldi. Giresunspor ise 26 puanla 5. sırada kaldı ve liderlik hayalleri suya düştü.

PTT 1. Lig'de 18. hafta 17 Ocak tarihinde başlayacak. Giresunspor, 2. yarının ilk maçında deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacakken, Alanyaspor ise evinde Denizlispor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor