Alanyaspor Adanaspor

Alanyaspor Adanaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

Alanyaspor Adanaspor

PTT 1. Ligin 15. haftasında Alanyaspor sahasında Adanaspor'u konuk ediyor. Alanya Oba stadında oynanacak karşılaşmayı Alper Ulusaoy Yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Cumhur Altay olacak. Saat 19.00'da Müsabaka başlayacak müsabaka TRT AVAZ'dan ve bu sayfadan canlı olarak yayınlanacak.

Alanyaspor ligde 22 puanla 7. sırada yer alırken Adanaspor 20 puanla 9. sırada yer alıyor.

Alanyaspor ve Adanaspor arasında bu güne kadar oynanan toplam 10 karşılaşma oynandı. Bu karşılaşmalarda hiç beraberlik yaşanmazken ev sahibi Alanyaspor'un 4 galibiyeti Adanaspor'un 6 galibiyeti bulunuyor. Alanya'da oynanan 4 karşılaşmada ise hiç beraberlik çıkmazken tarafların 2'şer galibiyeti bulunuyor.

ALANYASPOR'DA SON DURUM!

PTT 1. Lig takılarından Alanyaspor yarın sahasında oynayacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Alanyaspor, Adanaspor hazırlıklarını Konaklı Stadı’nda yaptı. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Turuncu-yeşilli takım antrenmanı çıkış koşuları ve esneme hareketleriyle tamamladı. Antrenmanı Başkan Hasan Çavuşoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik, Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu, Mehmet Uslu, Enver Vural ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ile Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Alanya Bölge Koordinatörü Ahmet Sait Akboğa izledi. 
Antrenmanı ziyaret eden Şimşekler Grubu lideri Fatih Aslan ve ekibi çalışma sonunda takıma tatlı ikram ederek futbolculara yarınki maç için başarılar diledi.

ADANASPOR'DA SON DURUM!

PTT 1. Lig'de cuma günü deplasmanda Alanyaspor'a konuk olacak Adanaspor'da hazırlıklar devam ediyor.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde Osman Yereşen Tesislerinde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan turuncu-beyazlı ekip, atak organizasyonları üzerinde çalıştı. Antrenmanın son bölümünde taktik çalışan Adanaspor antrenmanı dar alanda çift kale maçla tamamladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor