"Alacağımız 2 ismi Trabzonspor kaptı"

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Yatabare ile Waris'i almak istediklerini ancak Trabzonspor'un transfer ettiğini söyledi. Rıza Çalımbay, yeni yabancı kuralı ve transferler hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Çalımbay'ın o açıklamaları: F

"Alacağımız 2 ismi Trabzonspor kaptı"
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Yatabare ile Waris'i almak istediklerini ancak Trabzonspor'un transfer ettiğini söyledi.
 
Rıza Çalımbay, yeni yabancı kuralı ve transferler hakkında açıklamalarda bulundu.
 
İşte Çalımbay'ın o açıklamaları:
 
FATİH HOCA BİZİ DİNLEMEDİ
“Fatih hocanın bu karar öncesi de bizlerle toplantı yapmasını isterdim. En azından fikirlerimizi paylaşırdık. Bizim önerilerimizi dinlerdi. Dinlesin, isterse almasın. Sonuçta bu kadroları biz kuruyoruz, sıkıntıları biz yaşıyoruz. Fatih hoca 2-3 saat konuştu seminerde, güzel şeyler söyledi. Ama söylemek değil, uygulamak lazım. Hoca çok iyi hazırlanmış, Almanya’da öyle bizde böyle falan. Süper yani, ama artık yapalım o zaman. Bakın, Juventus’u düşürdü adamlar... Marsilya’ya transfer yasağı getirdiler. Barcelona’ya yasak getirdiler. Kulüplere acımamak lazım.”
 
YATABARE VE WARİS'İ İSTEDİK TRABZON ALDI
“Birinci forvetimiz başkaydı. Yatabare’yi istedik, Trabzon aldı. İkinci adamımız Waris’ti, Trabzonspor aldı. Üçüncüyü aldık. Bu kadroyla devam edeceğimize göre, çözeceğiz her türlü sıkıntıyı, başka yolu yok. Transfer yasağım olmasa, 4 futbolcu alacaktık, yetecekti. Üstelik o 4 oyuncuyu alırken de 8 tane gönderecektik. Yani gelenlerin hiçbir mali külfeti olmayacaktı kulübe, aksine kâra bile geçebilirdik. Nokta atışı yapacaktık, iyi noktalara adamlar alarak işi bitirecektik.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor