Al Sapara'yı Ver Cenk Tosun'u

Trabzonspor Burak’ın avrupa'ya gitmesi halinde Cenk Tosun için Sapara takasını önerecek.  Trabzonspor yönetimi transfer için girişimlerini sürdürüyor. Bordo mavililer Sol Bamba’yı renklerine bağlarken  Bucasporlu Emre  Güngör ve Eskişehirsporlu Alper için

Al Sapara'yı Ver Cenk Tosun'u

Trabzonspor Burak’ın avrupa'ya gitmesi halinde Cenk Tosun için Sapara takasını önerecek. 

 

Trabzonspor yönetimi transfer için girişimlerini sürdürüyor. Bordo mavililer Sol Bamba’yı renklerine bağlarken  Bucasporlu Emre  Güngör ve Eskişehirsporlu Alper içinde yaptıkları teklife cevap bekliyor.

 

Burak’ın Avrupaya transfer olması halinde ise bu futbolcuya alternatif olarak düşündükleri Gaziantepsporlu Cenk Tosun için takas formülünü deneyecek olan yönetim kurulu Sapara’yı bonservisiyle birlikte isteyen Gaziantepspor’dan karşılık olarak Cenk’i isteyecek. 

Öte yandan Dany’ı Galatasaray’a kaptıran, bonservisi elinde olan Sivok’un da istediği yıllık  ücreti fazla bulan bordo mavililer ismi sır gibi saklanan sürpriz bir stoperi gündemine aldı.

 

Sivok’un istediği yıllık ücrette indirim yapmaması halinde bordo mavililer bu kez bu isme yönelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor