Al: Geç geldiğim için düştük!

Bu sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, yeni sezonda takımda birtakım yeniliklere gideceklerini söyledi.Al, 1461 Trabzon Kulübü yönetimi ile görüşme yaptıklarını ve 1 yıl daha takımın başında kalmak için söz

Al: Geç geldiğim için düştük!

Bu sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, yeni sezonda takımda birtakım yeniliklere gideceklerini söyledi.

Al, 1461 Trabzon Kulübü yönetimi ile görüşme yaptıklarını ve 1 yıl daha takımın başında kalmak için sözlü anlaştıklarını belirtti.

Geçen sezon takımın başına geç gelmesi ve yaşanan bazı aksiliklerin, takımın PTT 1. Lig'de kalmasına engel olduğunu ifade eden Al, "Futbolda bu tür talihsizlikler olabiliyor. Şimdi önümüzde yeni bir lig ve sezon var. Tüm çalışma planımızı yeni sezona göre yapacağız. Ligde üst sıralara oynayan bir kadro oluşturmak istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk yolunda ilerleyen bir takım olmak" dedi.

Yeni sezonda kadroda yeniliklere gideceklerini kaydeden Al, "Bu konuda henüz girişimlerimiz olmadı ama hem değerlerimize uygun hem de yarışmacı kimliklerini ortaya koyabilecek, yetenekli oyuncular üzerinde duracağız. Tercihlerimiz daha çok yöremizin gençleri olacak. Yapımıza uygun ve istediğimiz özellikleri taşıyan yetenekleri bünyemize katarak, yol almaya çalışacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler