Al: Buruk bir mutluluk

1461 Trabzon Teknik Direktörü Ekrem Al, Tavşanlı Linyitspor karşısında aldıkları 4-0'lık galibiyete rağmen ligden düşmeleri nedeniyle buruk bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.Al, maçın ardından düzenlenen toplantıda, ligden düşmelerinin geçen hafta kesinl

Al: Buruk bir mutluluk

1461 Trabzon Teknik Direktörü Ekrem Al, Tavşanlı Linyitspor karşısında aldıkları 4-0'lık galibiyete rağmen ligden düşmeleri nedeniyle buruk bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Al, maçın ardından düzenlenen toplantıda, ligden düşmelerinin geçen hafta kesinleştiğini anımsatarak "Bugün genç arkadaşlara fırsat verdik. Ligde çok kritik bir süreçten geçtiğimiz için onlara şans tanıyamamıştık. Ancak hepsi de bugün maşallah gelecek adına umut verdiler. Maçı galibiyetle bitirmemize rağmen buruk bir mutluluk yaşıyoruz" dedi.

1461 Trabzon'un ligden düşmesine rağmen güçlenerek yeniden PTT 1. Lig'e yükseleceğine inandıklarını bildiren Al, şunları kaydetti:

"Yılgın ya da yaralı değiliz. Trabzonspor bünyesi geniştir ve sahada gördüklerimizden on ya da yirmi katı daha futbolcu topluluğu vardır. Bunu kısa sürede telafi ederek ve yeni oyuncular kazandırarak seneye iyi bir oluşumla geleceğe adımlar atabiliriz. Biz bugünkü maça bu amaçla baktık. Artık geriyi düşünmenin bir anlamı yok. Oyun güzeldi ve istediğimiz şekilde sürdü. Bizlerin tek amacı üretmek ve üretim değeri yüksek bir takım oluşturmak. Bunu bu lig ya da bir altındaki ligde de yapabilirsiniz hiç fark etmez."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor