Al: Bu maç başlangıç olsun

PTT 1. Lig'de hafta sonu sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak 1461 Trabzon’un teknik direktörü Ekrem Al, rakipleriyle oynayacakları maçın bir çıkışın başlangıcı olmasını istediklerini söyledi.Al, yaptığı açıklamada, yine önlerinde zorlu bir maçın

Al: Bu maç başlangıç olsun

PTT 1. Lig'de hafta sonu sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak 1461 Trabzon’un teknik direktörü Ekrem Al, rakipleriyle oynayacakları maçın bir çıkışın başlangıcı olmasını istediklerini söyledi.

Al, yaptığı açıklamada, yine önlerinde zorlu bir maçın bulunduğunu belirterek, "Tüm maçlarımızı final havasında oynayacağız. Mersin İdman Yurdu ligin güçlü ekiplerinden biri. Rakibimizi gözümüzde büyütmeden ancak önlemlerimizi de alarak oynayacağız. Bulunduğumuz yerden kurtulabilmek için sahadan galip ayrılmak istiyoruz" dedi.

Karşılaşmayı kazanmayı başaracak güçlerinin olduğunu söyleyen Al, "Bilhassa oyuncularımın bir önceki hafta ortaya koydukları performansları ümit vericiydi. Aynı performanslarının bu maça da yansımasını istiyoruz. Bu maçın, bir çıkışın başlangıcı olmasını istiyoruz. Çünkü hem toplumun hem de kurumun bizlerden ciddi beklentileri var. Bu beklentilere karşılık verebilmemiz için, iyi oynayarak kazanmamız gereken bir maç olacak" diye konuştu.

Kritik haftalardan geçtiklerini dile getiren Al, tüm Trabzonlu futbolseverlerden kendilerini desteklemelerini isteyerek, “Hiçbir maç, taraftarsız keyif vermez. Hele ki şu günlerimizde taraftarlarımızın hem desteğine hem de varlıklarına ihtiyacımız var. Kendilerinden, bizleri bu zorlu maç öncesi yalnız bırakmamalarını, son düdüğe kadar destekleyerek oyuncularımızın motivasyonlarına katkı sağlamalarını istiyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler