Akyazı'dan yeni kare

Akyazı’da yapımı devam eden stadyumda çalışmalar tüm hızıyla sürerken, tribünlere ilk oturanlar çalışanlar oldu.Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Trabzonspor’un gelecek sezon maçlarını bu stadyumda oynaması planl

Akyazı'dan yeni kare

Akyazı’da yapımı devam eden stadyumda çalışmalar tüm hızıyla sürerken, tribünlere ilk oturanlar çalışanlar oldu.

Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Trabzonspor’un gelecek sezon maçlarını bu stadyumda oynaması planlanıyor. Ağustos 2015’te başlayacak olan sezonun açılışını Akyazı’daki stadyumda yapacak olan bordo-mavililer, maçlarını oynayacağı 41 bin 513 kişilik stadyumda, tamamlanan tribünlere ilk oturanlar gece gündüz inşaatta görev alan çalışanlar oldu. Bordo-mavili bayrakla poz veren Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi çalışanları büyük bir özveri ile inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

akyazis.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor