Akyazıdaki stada Cumhurbaşkanının ismimi verilecek?

HABER61.NET-HABER SERVİSİ-Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısına bomba etkisi yaratacak bir konu ile başladı. Bugün saat 14.00 sularında başlayan meclis toplantısında Akyazı'da yapılan spor kompleksinin ismi ile ilgili bir konu gündeme getirild

Akyazıdaki stada Cumhurbaşkanının ismimi verilecek?

HABER61.NET-HABER SERVİSİ-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısına bomba etkisi yaratacak bir konu ile başladı. Bugün saat 14.00 sularında başlayan meclis toplantısında Akyazı'da yapılan spor kompleksinin ismi ile ilgili bir konu gündeme getirildi. Türkiye'nin sayılı statlarından olacağı her defasında vurgulanıyor. Böyle önemli bir stadın ismide büyüklü kadar önemli. Bu konu hakkında Büyükşehir olarak ilk meclis toplantısını gerçekleştiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bir önerge sundu. "Stadın yapılmasında eski Başbakanımız yeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip erdoğan'ın çok emeği var. Çok uğraşlar verdi. Stadın yapılmasında ki baş aktör kendisinin" ifadaleriyle meclise seslenen Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı da yapılan stadın Recep Tayyip Erdoğan olması için öneride bulundu.  

RET OYU MHP'DEN

Bu önergeye ise sadece MHP li meclis üyesi Ali Sağır itiraz etti.  Konu kültür komisyonu ile görüşülecek ve tekrar meclisin oylamasından geçecek. İlerleyen günlerde konu ile ilgili net bir karar verilecek.

KONU İLE İLGİLİ TARAFTARDAN ÖNERİ 

 

KONU İLE İLGİLİ TARAFTARDAN ÖNERİ 

Akyazı Spor Kompleksine Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesi teklifine taraftardan ilginç bir öneri geldi. 

Sosyal medyada konu ile ilgili olarak yorumlar yapan bir taraftarın yazdığı mesaj çok ilgi çekti. Mesaj'da Stat ismi Recep Tayyip Erdoğan olacaksa, kale arkalarına Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli, Maraton tribününe Aziz Yıldırım, kapalıya Yıldırım Demirören ismi verilsin. Trabzonspor o statta maça çıkmasın, stat, kirli bir anıt olarak Trabzon'da kalsın." , "Akyazı spor kompleksinin adı "RTE Spor Kompleksi" olacaksa stadın adı da "aziz yıldırım stadı" olsun!" ifadeleri kullanıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor