"Akyazı'da stada Aziz Yıldırım adı verilmesi kaçınılmaz!"

Haber61.net Spor ServisiTrabzonspor Hukuk Kurulu Üyesi Atilla Dilaver Twitter hesabı üzerinden önemli değerlendirmelerde bulundu.Şike davası ve  Akyazı Kompleksi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin verilmesine dair düşüncelerini takipçileriyl

"Akyazı'da stada Aziz Yıldırım adı verilmesi kaçınılmaz!"

Haber61.net Spor Servisi

Trabzonspor Hukuk Kurulu Üyesi Atilla Dilaver Twitter hesabı üzerinden önemli değerlendirmelerde bulundu.

Şike davası ve  Akyazı Kompleksi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin verilmesine dair düşüncelerini takipçileriyle paylaşan Dilaver çarpıcı ifadeler kullandı.

Dilaver şike davasında bir türlü sonuca ulaşılamaması için "3 yıldır dilimde tüy bitti,anlatamadım. Şike mücadelesinin en can sıkıcı engelleri Trabzon ve TS camiasında" ifadelerini kullandı.

Akyazı Kompleksi'ne Tayyip Erdoğan'ın ismi verilmesinin gündeme gelmesine ilişkin olarak sert eleştirilerde bulunan Dilaver " Trabzon'un spor kompleksine fanatik Fenerbahçeli ve FB üyesi birisinin adını vermek açıklanabilir bir şey değil. Spor kompleksine 4000 yıllık tarihi olan Trabzon'dan 1 isim bile bulamadınız mı? Bilgi noksanlığı mı yağcılığın nirvanası mı?. Komplekse RTE ismi verilince; stada Aziz Yıldırım ismini vermek kaçınılmaz olur. Demokrasiye saygılıyım.." tweetlerini paylaştı.

Ayrıca Dilaver'in öneriyi sunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun twitter adresine de bu tweetleri göndererek eleştirilerde bulunduğu görüldü.

1-029.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler