Akyazı'da son durum nedir?

Trabzon’un ve Trabzonsporluların dört gözle beklediği Akyazı Projesi ile ilgili TOKİ bazı fotoğraflar ve bilgiler yayınladı. İşte TOKİ’den yayınlanan bilgiler ve fotoğraflar…Anadolu kulüplerinin kullandığı yorgun statları yenileyen TOKİ Trabzonspor’a da d

Akyazı'da son durum nedir?

Trabzon’un ve Trabzonsporluların dört gözle beklediği Akyazı Projesi ile ilgili TOKİ bazı fotoğraflar ve bilgiler yayınladı.

İşte TOKİ’den yayınlanan bilgiler ve fotoğraflar…

Anadolu kulüplerinin kullandığı yorgun statları yenileyen TOKİ Trabzonspor’a da dünya standartlarında bir stat kazandıracak. Trabzon Akyazı Spor ve Kültür kompleksi, Karadenizin doldurulmasıyla elde edilecek alana yapılacak. Türkiye’nin en kapsamlı spor komplekslerinden biri olacak Akyazı Projesi, 660 dönümlük dolgu alan üzerinde yer alacak. Dolgu ve tahkimat işlemlerinin tamamlanmasından sonra Trabzonspor’un maçlarını oynayacağı 40 bin kişilik stadın yapımına başlanacak. Proje kapsamında; 40 bin kişilik stadın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası, 3 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, 1 adet doğal, 1 adet sentetik yüzeyli çim futbol sahası, 6 adet açık tenis kortu, 1 adet 3 bin seyircili centerkort (izleyici alanları bulunan tenis kortu), kamp eğitim merkezi binası ile çevresinde 3 adet doğal çim yüzeyli futbol sahası, 1 adet açık basketbol, voleybol ve tenis sahası ile sporla ilgili diğer sosyal donatı alanlarının da yer alacağı spor kompleksi hizmete sunulacak. Stat inşaatının başlatılması için denize dolgu işlemleri hızla yürütülüyor. TOKİ Akyazı Stadının temelini atmak için gün sayıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor