Akyazı'da dolgu işlemleri sürüyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun 61 projesi arasında yer alan Akyazı Projesi için dolgu işlemleri son sürat devam ediyor.800 dönümlük arazindeki dolgu işlemleri iki ayrı bölgeden alınan tahkimat ve dolgu malzemeleri ile hızla sürd

Akyazı'da dolgu işlemleri sürüyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun 61 projesi arasında yer alan Akyazı Projesi için dolgu işlemleri son sürat devam ediyor.

800 dönümlük arazindeki dolgu işlemleri iki ayrı bölgeden alınan tahkimat ve dolgu malzemeleri ile hızla sürdürülüyor. Dolgu işlemlerinde 20 iş makinesi ile 75 kamyon, 24 saat boyunca aralıksız olarak çalışıyor.

35 KAMYON GÖREVDE

Bulak Köyü’nde tahkimat malzemesinin çıkartıldığı ocakta 1 delici ile 5 iş makinesi sürekli çalışırken buradan çıkartılan malzemelerin taşınması için ise 35 kamyon görev yapıyor.

Sera Gölü bölgesindeki dolgu malzemesi çıkartılan ocakta ise 1 delici ile 4 iş makinesi görev yaparken, çıkartılan malzemeleri taşımak için 40 kamyon 24 saat boyunca çalışıyor.

Akyazı bölgesindeki dolgu sahasına getirilen malzemelerin serilmesi için 3 makine, Akyazı’nın uç bölgesindeki tahkimatın yapılması için de 2 ayrı iş makinesi görev yaparken, araçların boşaltılması için de 2 makine çalışıyor.Dökülen malzemelerin ezilmesi içinde 2 silindir çalıştırılıyor. 

BEKLENENDEN ÖNCE BİTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı’daki dolgu işlemlerindeki hızın en üst noktaya çıktığını ifade ederek, “Akyazı’daki dolgu işlemleri gece gündüz aralıksız olarak devam ediyor. Şu andaki çalışma sistemi Mahkeme kararı alınmadan önceki duruma geldi. Bu hızla devam edecek olan dolgu, çalışmalarının beklenenden daha önce bitmesi sonucunu ortaya koyacaktır diye düşünüyorum. Trabzon hizmetin en iyisine ve en güzeline layıktır” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN DİĞER SAYFALARA TIKLAYIN...

akyazi1.20111128131950.jpg

 

akyazi2.20111128132011.jpg

 

akyazi3.jpg

 

akyazi4.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor