Akyazı Stadı'da yapılacak, A.Aker'de kalacak

Trabzonspor Başkan Adayı Emre Aksoy, bordo-mavili kulübün Trabzon'dan yönetilmesi gerektiğini benimsedikleri için aday olduklarını belirterek, ''Akyazı stadı da yapılacak, Hüseyin Avni Aker de kalacak'' dedi.Kamu-sen Trabzon Şubesi, Faal Futbol Hakemleri

Akyazı Stadı'da yapılacak, A.Aker'de kalacak

Trabzonspor Başkan Adayı Emre Aksoy, bordo-mavili kulübün Trabzon'dan yönetilmesi gerektiğini benimsedikleri için aday olduklarını belirterek, ''Akyazı stadı da yapılacak, Hüseyin Avni Aker de kalacak'' dedi.

Kamu-sen Trabzon Şubesi, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği ile Futbol Saha Komiserleri Derneği'ni ziyaret eden Trabzonspor Başkan Adayı Emre AKSOY, listesinde bulunan işadamları Cemil Genç, Sami Karaman ve Koray Turan'ın yanı sıra Rıfat Genç'le birlikte sorunları ve önerileri dinledi. Aksoy, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, Trabzonspor'un genç nesillerle idare edilmesi ve Trabzon'dan yönetilmesini benimsedikleri için aday olduklarını söyledi. Aksoy, şunları söyledi:
 
''Trabzonspor'u buradan yöneteceğiz. Aslında Trabzonspor konuşulduğu kadar  kötü durumda değil. Evet bütçe sıkıntısı var ama bu aşılacaktır. Her zaman söylediğim bir şey var. Trabzonlu, Trabzonspor için yollara düşer. 30 yıldır kendine yabancılaşan, başkalaşan ve güçlerini ayrıştıran  bir anlayışla yönetilen bir kulüp olduğu için 2010-11 sezonu hariç şampiyonluk görmedi.  Bizler artık başkalarının şampiyonluğunu izlemek değil, kendi şampiyonluğumuzu kutlamak istiyoruz. Bunu başardığımızda 40 gün 40 gece kutlayacağız. Çünkü büyük çoğunluğumuz bu açlığı yaşıyoruz.''
 
Trabzonspor Kulübü'nde yönetimsel anlamda sıkıntı olduğunun da altını çizen Aksoy, öncelikle Trabzonspor'u sırtındaki yabancı oyuncu kamburundan kurtarıp kendi özüne döndüreceklerini ifade etti. Aksoy, ''Kısacası sırtında 61 numarayı taşımak isteyenlerle yola devam edeceğiz.'' diye konuştu.
 
Trabzon'un sporun her alanında etkin olduğunu da ifade eden AKSOY, '' Göreve geldiğimizde hakemler açısından da yapacağımız çok şey var. Öncelikle bu alandaki lobimizi geliştirip liglerde görev aşlan hakem sayımızı artırma yoluna gideceğiz. Yani Trabzonspor'u bir tespih olarak düşünürsek, dağılan tanelerini yeniden bir araya getirip tespihi yeniden dizeceğiz. Trabzonspor'u alan değil, futbolcu üretip satan bir kulüp haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Yaptığımız 21 proje bunun göstergesidir. Herkes yolcu biz hancıyız'' diye konuştu.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler