Akyazı projesi neyi bekliyor?

Trabzon’da yılan hikâyesine dönen Akyazı projesinin temelleri hala neden atılmadı. Trabzonspor’a yeni bir stat yapılmak üzere dönemin başkanı Nuri Albayrak 2007 yılında proje olarak Bordo Mavili takıma sunduğu Akyazı projesinin dolgusu tamamlandıktan sonr

Akyazı projesi neyi bekliyor?
Trabzon’da yılan hikâyesine dönen Akyazı projesinin temelleri hala neden atılmadı.
 
Trabzonspor’a yeni bir stat yapılmak üzere dönemin başkanı Nuri Albayrak 2007 yılında proje olarak Bordo Mavili takıma sunduğu Akyazı projesinin dolgusu tamamlandıktan sonra stadın inşası için ihale yapılmıştı. 
 
Uzun bir dönem dolgu alanı tartışılan Akyazı 2 senede doldurulduktan sonra 2 Mayıs 2013 tarihinde inşaat alanının dolgudan sonraki bölümü ihale edilmiş ve ihaleyi kazanan firma belli olmuştu. 
 
İhaleyi kazan firma 15 gün içerisinde başlaması gerekirken bir türlü başlamaması ise Bordo Mavili taraftarların akılanı karıştırdı. Bir grup Trabzonspor taraftarı “Akyazı neyi bekliyor” şeklinde sorarken taraftarların çoğunluğu ise “ önümüzde yerel seçim var. Acaba burayı siyasi malzeme olarak mı kullanacaklar.” Şeklinde konuşarak duygularını dile getiriyorlar. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor