Aktürk, ‘Özkara ile takıma enerji geldi’

Son haftalarda aldığı kritik galibiyetlerle rahat bir nefes alarak küme hattından az da olsa uzaklaşan 1461 Trabzon’da gözler PTT 1. Lig’in 29. Haftasında deplasmanda oynanacak olan Adanaspor karşılaşmasına çevrildi.   Başkan Bekir Aktürk, takımın havasın

Aktürk, ‘Özkara ile takıma enerji geldi’
Son haftalarda aldığı kritik galibiyetlerle rahat bir nefes alarak küme hattından az da olsa uzaklaşan 1461 Trabzon’da gözler PTT 1. Lig’in 29. Haftasında deplasmanda oynanacak olan Adanaspor karşılaşmasına çevrildi.
 
Başkan Bekir Aktürk, takımın havasının yerinde olduğunu ve futbolcuların istekli ve arzulu çalıştığını belirterek, herkesin elinden gelen çabayı gösterdiğini, hocanın tecrübeli ve ligi tanıyan bir isim olduğunu ve yönetim kurulu olarak kendilerinin hocaya güvenlerinin tam olduğunu söyledi. 
 
Adanaspor karşılaşması ile ilgili olarak her takımın her takımı mağlup edebileceğini ifade eden Aktürk, tüm rakiplerine saygı duyduklarını, bir hedefleri olduğunu ve her maça kazanmak için çıktıklarını, Hüsnü Özkara ile takıma bir enerji geldiğini, taraftarlarında kendilerine güvendiklerini ve çok şey beklediklerini, bu beklentilere cevap vermeleri gerektiğini, taraftarların desteğini arkalarında hissettikleri sürece mutlu sona ulaşacaklarını, Adanaspor maçı ile 3’te 3 yapmak istediklerini ve bunu başarabilecek güçleri olduğunu sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor