Aktürk: “Girdiğim yoldan geri dönmem“

Aldığı başarısız sonuçlarla küme düşme potasına giren ve Teknik Direktör değişikliği gerçekleştirilen 1461 Trabzon’da yeni Teknik Direktör Hüsnü Özkara göreve başladı.

Aktürk: “Girdiğim yoldan geri dönmem“
Aldığı başarısız sonuçlarla küme düşme potasına giren ve Teknik Direktör değişikliği gerçekleştirilen 1461 Trabzon’da yeni Teknik Direktör Hüsnü Özkara göreve başladı.

Haber61.net’e açıklamalarda bulunan 1461 Trabzon Başkanı Bekir Aktürk, “Yeni bir ekibiz. Bir başarısızlık var. 8 maçımız kaldı. Düşme hattındayız. Bir kan değişikliği ile belki bir silkelenme olur, kendimize geliriz diye böyle bir değişikliğe gittik. İnşallah iyi olacak. Hüsnü hocamız Hüsnü hocamız bugün idmanlara başladı. Metin Hoca ve Aşkın hocayı altyapıdan yanına alarak iyi bir ekip oluşturdular. Hedefimiz 8 maçın sonucunda bu ligde kalmak” dedi.

AVNİ AKER’İN BOŞ TRİBÜNLERİNE OYNAMAK DEPLASMANDAN DAHA KÖTÜ 

Kendileri için iç saha dış saha diye bir şeyin olmadığını belirten Aktürk, “Bu teknik ekibin yapmış olduğu bir çalışma. Biz nihayetinde yöneticiyiz. Demek ki bir yer de bazı hatalar yapıldı. Yanlış tercihler oldu. Bir de en büyük eksikliğimiz bütün maçlarımızı deplasmanda oynuyoruz. İç saha dış saha diye bir şey yok. Evet saha Avni Aker ama Avni Aker’in boş tribünlerine oynamak deplasmandan daha kötü. Oyuncuya tezahürat lazım, heyecan lazım. Biz boş tribünlere oynadığımız zaman bir ateşleyici unsurumuz yok.  Bütün rakiplerimiz deplasmanlara gittiğimiz zaman ateşleyici faktörleri var. Bu bizde yok. Bunu artık gidermemiz gerekiyor. Çünkü kötü bir süreçten geçiyoruz. Bunu pozitife çevirmemiz için seyircinin mutlaka gelmesi gerekiyor.” İfadelerini kullandı.

GİRDİĞİM YOLDAN GERİ DÖNMEM

İstifa etmek istediği yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklama yapan Başkan Aktürk, “Beni yakın çevrem bilir. Bir yola girdiğim zaman asla geri dönmem. Böyle bir şey söz konusu değildir. Bugünkü günlere geldiğimizde Muharrem Başkan sürekli destek oldu, olmaya da devam ediyor. Başkanla her hangi bir sorunumuz yok. Çünkü u kulübün başına gelmemizde ortak akıl ve fikirle geldik ve aynı yolda devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Öte yandan 1461 Trabzon'da, Sebahattin Akbayrak'tan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Hüsnü Özkara, 1461 Trabzon Başkanı Bekir Aktürk, Asbaşkan Turan Altuntaş ve Futbol Şube Sorumlusu Şahap Güven ile birlikte tesisleri gezdi.

1-874.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler