Aksu:Fuzuli işlerle uğraşıyorlar

Bir sitede yayınlanan 'Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal istifa etti' haberi hakkında yasal sürecin Trabzonspor Hukuki İşler Sorumlusu Ali Sürmen tarafından başlatıldığını söyledi. Ersun Yanal istifa etti haberleriyle ilgili soru soran basın mensup

Aksu:Fuzuli işlerle uğraşıyorlar

Bir sitede yayınlanan 'Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal istifa etti' haberi hakkında yasal sürecin Trabzonspor Hukuki İşler Sorumlusu Ali Sürmen tarafından başlatıldığını söyledi.

Ersun Yanal istifa etti haberleriyle ilgili soru soran basın mensuplarına Mahmut Aksu, “Ben de size soruyorum. Yanal istifa etti mi? Böyle bir şey yok. Hayrettin Bey ile birlikte yemekteydik, herkes gülüyor. Biz nelerle uğraşıyoruz, bazı arkadaşlar da böyle fuzuli işlerle uğraşıyorlar. Ama bu konuyu şu gidişatta ortaya atan arkadaşlarla ilgili yöneticimiz Ali Sürmen kanuni işlem başlattı. Artık bunlara müsaade etmeyeceğiz. Çünkü çok kritik olan bu süreçte biz İstanbul takımlarıyla ve basınıyla uğraşırken kendi içimizdeki arkadaşlarla uğraşmak istemiyoruz. Bu vesile ile kesip atmak istiyoruz” dedi.

HABER\ Orhan ÇAVUŞOĞLU\ haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor