Aksoy'un yönetimi şekilleniyor

 Maçkalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Köprübaşılılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Tonyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Trabzon Gümüşhaneliler Derneği’ni de ziyaret eden Aksoy, Boztepespor yöneticileriyle bir araya gelerek destek istedi. Ziyare

Aksoy'un yönetimi şekilleniyor

 

Maçkalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Köprübaşılılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Tonyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Trabzon Gümüşhaneliler Derneği’ni de ziyaret eden Aksoy, Boztepespor yöneticileriyle bir araya gelerek destek istedi. Ziyaretlerinin ardından Araklı’ya geçen Aksoy, bir restoranda düzenlenen yemekte Trabzonspor üyeleri ve taraftarlarla bir araya geldi. Aksoy, ziyaretlerini yönetiminde yer alan Adem Kılıç, Cemil Genç, Sami Karaman, Dr. Hakan Usta, Koray Turan, Osman Zaman, Rıfat Genç, Murat Yavuz ile beraber gerçekleştirirken, 23 Mayıs perşembe günü yönetiminin son halini de kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.
 
Aksoy gerçekleştirdiği ziyaretlerde Trabzonspor ruhunu yeniden alevlendirebilmek için genç, dinamik ve enerjik bir ekiple yola çıktıklarını ifade ederek “Yola çıktığım ekipte ki arkadaşlarımın tamamına yakını Trabzon’da yatırım yapıyor. İdealist bir ekibiz. Trabzonspor’u yeniden ayağa kaldırmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Kulübü sırça köşklerden değil kulübün merkezinden yöneteceğiz. Çünkü biz bu sokakların çocuğuyuz. Acıyı ve tatlıyı beraberce yaşayacağız ve birbirimize omuz vereceğiz” dedi.
 
Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde oluşturacakları pilot illerde spor okulları açmayı planladıklarını kaydeden Aksoy “Yurt içi ve dışında Trabzonspor’a sporcu katma projemiz de hayata geçecek. Bu okullara yetenek seçimini analiz edebilen uzman antrenörler tayin edilecek ve yetenekli sporcuların alt yapıya kazandırılması sağlanacak. Trabzonspor, bu sporcuların eğitimi, barınması gibi ihtiyaçlarını nasıl giderecek şeklinde bir soru akla gelirse onun da alt yapısı hazır. Trabzon’da eğitim veren bir spor lisesi var. Bu okul özelleştirme kapsamında valilik kanalıyla Trabzonspor’a kazandırılacak. Barınmaları konusunda ise kısa vadede Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri yanındaki Gençlik Kamp Eğitim Merkezi’nden yararlanacağız. Uzun vadede ise Trabzonspor öğrenci yurdu yaparak hem sorunu çözeceğiz hem de kulübe ek gelir sağlayacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor