Aksoy;"Her şey Trabzonspor için"

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzonspor Başkanlığına adaylığını açıklayan işadamı Emre Aksoy ve beraberindekileri makamında kabul etti.               Kabulde bir konuşma yapan Vali Kızılcık, Trabzon’un marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerled

Aksoy;"Her şey Trabzonspor için"

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzonspor Başkanlığına adaylığını açıklayan işadamı Emre Aksoy ve beraberindekileri makamında kabul etti.               

Kabulde bir konuşma yapan Vali Kızılcık, Trabzon’un marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek, “Önemli olan kulübün bu şehrin marka şehir olmasında pozisyonunun belirlenmesidir” dedi.
               
İnsanların daha güçlü bir Trabzonspor oluşturulması yönünde bulundukları girişimlerin çok önemli olduğunun altını çizen Vali Kızılcık, “Futbol sadece futbol olmanın ötesinde bir endüstri haline gelmiştir. Şehrin güzelleştirilmesi, büyümesi, sosyalleşme mekanlarının artması aynı zamanda Trabzonspor’un büyümesi ve güçlenmesi için bir etkendir” diye konuştu.
               
Trabzon’un ve Trabzonspor’un daha iyi noktalara taşınması için tüm dinamiklerle ortak hareket edildiğini söyleyen Kızılcık, “Şehrimizin tüm dinamikleriyle, yani sivil toplumuyla, yerel yönetimiyle, üniversitesiyle Trabzon’umuzun daha üst noktalara gelmesi için çok iyi bir yoldayız. Her şey daha güzel olacak” dedi.
           
Trabzonspor Başkan Adayı Emre Aksoy ise, Trabzonspor’a verdiği desteklerden dolayı Vali Kızılcık’a teşekkür ederek, “Biz bu yola çıktık. Amacımız Trabzonspor’un başarısını en yukarılara çıkarmaktır. Her şey Trabzonspor için diyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor