Aksoy “ Listemi oluşturuyorum”

Trabzonspor  yönetimi tarafından alınan olağanüstü kongre kararının ardından adaylığı düşünen isimler çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce başkan adaylığını açıklayan işadamı Emre Aksoy Trabzonspor’un sorunlarını iyi bildiğini söyledi.Aksoy kongre kararı a

Aksoy “ Listemi oluşturuyorum”

Trabzonspor  yönetimi tarafından alınan olağanüstü kongre kararının ardından adaylığı düşünen isimler çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce başkan adaylığını açıklayan işadamı Emre Aksoy Trabzonspor’un sorunlarını iyi bildiğini söyledi.

Aksoy kongre kararı alınmadan önce aday olacağını açıkladığını belirterek” Bu hedefimiz doğrultusunda çalışmalarmızı sürdürüyoruz. Listemizi oluşturuyoruz. Trabzonspor yönetimi kongre kararı almakla çok doğru bir iş yaptı. Listemize aldığımız isimlerin yanı sıra bizim yanımızda olduğunu açıklayan ve bizle hareket eden çok sayıda insan var.

Dostlarımız listede olmazsakta yanındayız diyorlar. Şuan bir sıkıntı yok. Trabzonspor’un sorunlarını iyi biliyoruz. Sorunları çözmeye talibiz. Bu süreçte de takımın zor bir maçı var, Trabzonspor’un bu kritik sürecden çıkması için elemizden geleni yapacağız” dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor